Brekeriet

 
Brekeriet
 
A Brekeriet egy koncept savanyított-sörfőzde, ami Skåne megyében, Landskorna-ban, Svédország legdélebbi részén található.
 
Hogy kik Ők?
 
A Brekeriet története az Ek család három testvérével kezdődött: Fredrikkel, Christiannal és Andréval. Különböző végzettséggel, üzleti és élelmiszeripari mérnök diplomával a hátuk mögött elhatározták, hogy alapítanak egy kézműves sör importáló céget 2010 tavaszán. Céljuk már a kezdetektől fogva egy saját sörfőzde létrehozása volt.
Ez az álom 2012 őszén valósult meg, amikor elkészült első főzetük, akkor még Djurslöv-ben, Malmö határán.
 
2015 tavaszán egy nagyobb hely után kezdtek keresgélni és ugyan ezen év szeptemberében már az új főzdei adottságok mellett elkészült az első 20HL-es főzetük, immáron Landskorna-ban.
Az első „féltestvérüket” Amadeus-t 2017 márciusában vették be a Brekeriet családba. Séf és sörfőző hátterével sörfőző mesterként, és termékfejlesztőként dolgozik, a munkájával azóta is nagyon meg vannak elégedve.
 
Mitől  különlegesek?
 
Svédország egyetlen kizárólag élesztőtörzsekkel- és baktériumokkal erjesztő kézműves sörfőzdéje a Brekeriet. Az íz további fokozása érdekében a legtöbb söreiket különböző friss gyümölcsökkel, ill. fűszernövényekkel megspékelve erjesztik.

Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?