Mikkeller

Mikkel Borg Bjergsø 10 évvel ezelőtt matematika és fizika tanárként kezdett kísérletezgetni a konyhájában különböző komlókkal, malátákkal és élesztőtörzsekkel. 

Ma a Mikkeller gerilla sörfőzde a világ több, mint 50 országába exportálja a söreit, és nemzetközi viszonylatban is az egyik leginnovatívabb élvonalbeli európai sörfőzde. A Mikkeller filozófiája, hogy a legjobb söröket a legjobb alapanyagokból készítse a legtehetségesebb és kreatívabb munkatársakkal a világon. A legjobb, különleges nyersanyagok felhasználása olyan Mikkeller sörökhöz vezetett, mint: az egzotikus gyümölcsökkel erjesztett Lambic-ok, brutál komlós IPA-k, különböző metál zenekaros sörök, Koppi Luwak kávés Stout-ok. Ez csupán csak néhány példa a rengetegből.

A céget 2006-ban alapították, és a mai napig felfoghatatlan mennyiségben őrültebbnél őrültebb, különleges receptúrájú sörökkel rukkolnak elő. Nem kérdéses, az egyike a világon az olyan kézműves sörfőzdéknek, amelyek a legjobb értékeléseket kapják a RateBeer-en és az Untappd-en.
A BEERSIDE repertoárja a mindig aktuális, teljes Mikkeller palettát kínálja.


Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?