Põhjala

A Põhjala, az észt kézműves sörfőzdék egyik úttörője  akkor vált ismertté a világon, amikor 2013-ban piacra dobta az ÖÖ-t, melyet nagyon magasan rangsorolt a Ratebeer. Székhelye Tallinban található, és dinamikusan fejlődik a régióban.
A Põhjalát 2011-ben alapította négy sörszerető vállalkozó és Chris Pilkington sörfőző mester. Már a kezdetektől fogva kivételesek voltak a söreik, és az időzítés is tökéletes volt, így a Põhjala is egyike lett azoknak a kisszámű sörfőzdéknek, amelyek elindították a kézműves sörök forradalmát. A skót főzőmester kiváló pedigrével rendelkezik, hiszen a Brewdog-nál dolgozott korábban, és a termelés folyamatos növekedése ellenére szeretné tartani a világszínvonalat. Az öt legismertebb söreik - Virmalised IPA, Uus Maailm , Rukkirääk Rye Ale, Must Kuld Porter, Öö - mellett számos újdonsággal szolgálnak.
A Põhjala számos Craft Beer főzdével működik együtt a világon, többek között a dán To ØL -lel, a norvég Lervig-gel és az amerikai Boneyard-dal.
Nagy örömünkre szolgál, hogy egyedül a Beerside kínálhatja Magyarországon gyakorlatilag a teljes palettát.
 

Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?