Põhjala

A Põhjala, az észt nemzet egyik úttörő kézműves sörfőzdéje akkor vált ismertté a világon, amikor 2013-ban piacra dobta az ÖÖ-t, melyet hamar igencsak rangos elismerések hegyei lepték el. A kézműves sörfőzde székhelye Tallinnban található, és a mai napig folyamatosan dinamikusan fejlődik a régióban.
A Põhjalát 2011-ben alapította négy kézműves sörszerető vállalkozó és Chris Pilkington katari sörfőző mester. Már a kezdetektől fogva kivételesek voltak a söreik, és az időzítés is tökéletes volt, így a Põhjala is egyike lett azoknak a kevés sörfőzdéknek, amelyek elindították a kézműves sörök forradalmát Európában. A főzőmester kiváló pedigrével rendelkezik, hiszen a Brewdog-nál dolgozott korábban, és a termelés folyamatos növekedése ellenére szeretné tartani a világszínvonalat. Az öt headliner söreik - Virmalised IPA, Uus Maailm, Rukkirääk Rye Ale, Must Kuld Porter, Öö - mellett folyamatosan számos újdonsággal szolgálnak.
A Põhjala számos kézműves sörfőzdével működik együtt a világon, többek között a dán To ØL -lel, a norvég Lervig-gel és az amerikai Jester King-gel.
Nagy örömünkre szolgál, hogy kizárólag a Beerside kínálhatja Magyarországon a teljes palettát.
 

Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?