Tempest

Történetük egyike a kalandokkal teli világjárásnak, kemény munkának, és szenvedélynek. Nevet szereztek maguknak a főzdék tengerében, a kézműves sörök innovátoraként. Söreik képviselik a történelmüket, és elképzelésüket,
„A sörfőzdéről”:
Fontos számukra, hogy minden doboz, üveg, és hordó, ami elhagyja a főzdéjüket Tweedbank-ben, reflektálja elszántságukat a minőségi alapanyagok iránt. Inspirációikat széles spektrumból merítik; a helyi sörfőzdéktől, Új-Zéland friss főzetein át Észak-Amerika sörfőző úttörőin keresztül egészen a kézműves sörökig, amiket nemes egyszerűséggel finomnak találtak.
 
Főzdéjük költözésére 2015 Februárjában került sor. A nagyobb hely, új felszerelés és megnövekedett személyzet gondoskodott róla, hogy folytathassák azt, amiben a legjobbak. A nagyobb terület helyet adott a kísérleteiknek, hogy különböző alapanyagokból, és különféle eljárásokkal igazán különleges, limitált főzeteket is készíthessenek. Az új, fél-automata üvegező gépnek köszönhetően irányításuk alatt tarthatják a gyártási folyamat egészét, a koncepciótól a végtermék gyártásáig.
A Tempest egyike az azon kevés kézműves sörfőzdéknek, amelyek állandó potenciállal, minőségi alapanyagokkal és mesteri szakértelemmel bírnak.
Külön öröm, hogy a Beerside egyedülállóan, kizárólagosan forgalmazza a Tempest teljes, aktuális palettáját.

Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?