To ØL

A To ØL dán kézműves sörfőzde története szorosan összefügg a Mikkeller főzde kialakulásával. Tobias Emil Jensen és Tore Gynther, két Koppenhágai diák sört kezdett főzni tanárukkal,  Mikkel Borg Bjergsøval (Mikkeller) az iskolájuk konyhájában úgy 2005 tájékán. Több mint 100 éves dán sörfőző hagyományokat változtattak meg, alapelvük a minőségi és új anyagok felhasználása mellett az állandó és rendszeres kóstolás volt. Mivel az iskolai konyhát csak üzemidőn kívül használhatták, ezért általában hétköznap este 10-től reggel 6-ig főzték és próbálgatták a söreiket. A cél mindig az volt, hogy semmi sem veszélyeztetheti az ízeket.
Később Mikkel megalapította a jól ismert Mikkeller főzdét, Tobias és Tore folytatták az otthoni sörfőzést, majd 2010-ben létrehozták a To ØL sörfőzdét. Mióta főznek, a hozzáállásuk mindig ugyanaz, hogy csak a legjobb minőségű alapanyagokat használják, semmi sem állhat az ízvilágok útjába, és mindig nyitottak az újra. A viszonylag rövid fennállásuk ellenére, igen nagy elismerést vívtak ki a kézműves sörfőzők és fogyasztók között szerte a világon.
Fejlődésük dinamikáját mutatja, hogy a To ØL a Ratebeer főzdelistán 2012-ben bekerült az első száz legjobb főzde közé, míg 2014-ben már a világ 9. legjobb sörfőzdéjeként tartották számon (ratebeer.com/RateBeerBest).
A To ØL több mint 40 országba exportál söröket, külön öröm, hogy a Beerside egyedülállóan széles palettát tud kínálni itt, Magyarországon.
A To ØL missziója, hogy intenzív, potens, minőségi söröket készítsen, tele ízekkel és jellegzetes karakterekkel, melyet megkóstolásuk után nehezen felejt el a fogyasztó.
 

Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?