BEERSIDE - egyedi, különleges sörök webshopja
Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?

Szállítási feltételek

Kiszállítás jelenleg csak Magyarországon belül lehetséges. A szállítást a Magyar Posta Logisztika végzi. A szállítási díj egységesen 1450 Ft az egész ország területén. A szállítási költségek magukban foglalják a mindenkori áruforgalmi adót és az utánvét költségét.

A Beerside nem vállal felelősséget a valószínűsített szállítási időpontért.

A szállítási idő Magyarországon belül kb.1-3 munkanap.

Amennyiben egy áru a szállítás során megsérül, úgy azt a szállító felé haladéktalanul jelezni kell, hogy a kár érvényesíthető legyen. A Beerside harmadik fél esetleges vétkes magatartásáért nem vállal felelősséget.

Az Beerside nem vállal felelősséget a szállítók és gyártók részéről fellépő szállítási akadályoztatásért. Amennyiben a szállítás vagy a megállapodott szállítási határidő betartása olyan körülmény miatt, amely a Beerside hatáskörén kívül áll, nem lehetséges, úgy a Beerside jogosult, a szerződéstől részben vagy teljesen visszalépni. A Beerside a vásárlót erről haladéktalanul tájékoztatja. Kártérítési igények ebben az esetben kizártak. Amennyiben a fizetés vagy az Ön számlájának megterhelése már megtörtént, úgy a Beerside ezeket az összegeket díjmentesen visszautalja.