Szállítási feltételek

Kiszállítás jelenleg csak Magyarországon belül lehetséges. A szállítást a GLS Futárszolgálat végzi. A szállítási díj egységesen 1990 Ft az egész ország területén. 20.000 ft -ot meghaladó megrendelés esetén a szállítási díj 0 Ft. A szállítási költségek magukban foglalják a mindenkori áruforgalmi adót. Az utánvét összege minden esetben 590 Ft.

A Beerside nem vállal felelősséget a valószínűsített szállítási időpontért.

A szállítási idő Magyarországon belül kb.1-3 munkanap.

Amennyiben egy áru a szállítás során megsérül, úgy azt a szállító felé haladéktalanul jelezni kell, hogy a kár érvényesíthető legyen. A Beerside harmadik fél esetleges vétkes magatartásáért nem vállal felelősséget.

Az Beerside nem vállal felelősséget a szállítók és gyártók részéről fellépő szállítási akadályoztatásért. Amennyiben a szállítás vagy a megállapodott szállítási határidő betartása olyan körülmény miatt, amely a Beerside hatáskörén kívül áll, nem lehetséges, úgy a Beerside jogosult, a szerződéstől részben vagy teljesen visszalépni. A Beerside a vásárlót erről haladéktalanul tájékoztatja. Kártérítési igények ebben az esetben kizártak. Amennyiben a fizetés vagy az Ön számlájának megterhelése már megtörtént, úgy a Beerside ezeket az összegeket díjmentesen visszautalja.

Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?