ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek
Az alábbi dokumentum a BogiMedical Kft. által üzemeltetett Beerside.hu webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

ÜZEMELTETŐ
A beerside.hu webáruházát az BogiMedical Kft. működteti
Székhely: 2051 Biatorbágy, Rákóczi u.23/A
Telephely: 2051 Biatorbágy, Rákóczi u.23/A
Adószám: 23763090-2-13.
Cégjegyzékszám: 13-09-153192
Működési engedélyszám: SZ-37/2/2017

Elérhetőségeink:
Tel:+36 70 469 7986
e-mail: info@beerside.hu

1. AZ ÁSZF ÉRVÉNYESSÉGE

A jelen Tájékoztató, Általános Szerződéses Feltételek (ÁSZF) kizárólag olyan vásárlói szerződésekre vonatkoznak, amelyek a www.italdepo.hu oldalon keresztül az BogiMedical Kft. (továbbiakban Beerside) céggel jönnek létre. Az ÁSZF tehát a Beerside minden ajánlatára, szállítására és szolgáltatására érvényes, attól függetlenül, hogy a szerződés milyen távkommunikációs eszköz segítségével jött létre.
Ha egy vásárló egy megrendelést lead, akkor automatikusan elismeri a jelen ÁSZF-et és jóváhagyását adja hozzá. A Beerside jogosult az ÁSZF-et bármikor módosítani. A rendelés leadásával Ön elfogadja a módosított ÁSZF-et a mindenkori érvényes formában és jóváhagyását adja ahhoz.
Egyéb szerződéses feltételek, különösen a vásárlók szerződéses feltételei csak akkor érvényesek, ha azokat a Beerside kifejezetten elismerte. Ebben az esetben a vásárlás sajnos nem lehetséges addig, amíg a vásárló a jelen Általános Szerződéses Feltételeket nem fogadta el.

2. AJÁNLATOK, SZERZŐDÉSKÖTÉS

A megrendelés és szerződéskötés a Beerside Online Shopban kizárólag cselekvőképes (nagykorú személy, akinek a cselekvőképessége nincs korlátozva vagy kizárva) vásárlók számára lehetséges.
Alkoholtartalmú italokat csak 18 életévüket betöltött vásárlóinknak tudunk értékesíteni!
Megrendelés és szállítás kizárólag a www.beerside.hu oldalon keresztül.
A megrendelés elfogadása általában a megrendelés visszaigazolásával, e-mail formájában vagy telefonon, de legkésőbb az áru kiszállításával történik. A megrendelés beérkezéséről küldött automatikus értesítés még nem tekinthető a megrendelés elfogadásának.
A Beerside szabadon dönthet arról, hogy az online megrendelést elfogadja-e. Az erre vonatkozó döntés a Beerside saját mérlegelésétől függ. A megrendelés visszautasítása megfelelő indokkal lehetséges.
Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékek fotóit frissítsük, előfordulhatnak időről-időre változások. Ez címkére, díszdobozra, üvegformára egyaránt érvényes!

  1. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a beerside.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást.
2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték 1000 Ft.
2.4. A BogiMedical Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 8 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a BogiMedical Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 8 órán belül nem érkezik, Megrendelő a +36 70 469 7986-os  ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

3. ÁRAK

A megrendelés időpontjában feltüntetett árak forintban értendők, tartalmazzák a törvény szerinti áruforgalmi adót, azonban az árak a szállítási költségeket nem tartalmazzák. A termékek fizetése utánvéttel (készpénzben az áru átvételekor), vagy előreutalással történhet.


4. ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG, SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK, FELTÉTELEK

Szállítási költségek küldeményenként:
Kiszállítás jelenleg csak Magyarországon belül lehetséges. A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A szállítási díj egységesen 1990 Ft az egész ország területén. A szállítási költségek magukban foglalják a mindenkori áruforgalmi adót. Az utánvétel költsége minden esetben bruttó 590 Ft.
A Beerside nem vállal felelősséget a valószínűsített szállítási időpontért.
A szállítási idő Magyarországon belül kb.1-3 munkanap.
Amennyiben egy áru a szállítás során megsérül, úgy azt a szállító felé haladéktalanul jelezni kell, hogy a kár érvényesíthető legyen. A Beerside harmadik fél esetleges vétkes magatartásáért nem vállal felelősséget.
Az Beerside nem vállal felelősséget a szállítók és gyártók részéről fellépő szállítási akadályoztatásért. Amennyiben a szállítás vagy a megállapodott szállítási határidő betartása olyan körülmény miatt, amely a Beerside hatáskörén kívül áll, nem lehetséges, úgy a Beerside jogosult, a szerződéstől részben vagy teljesen visszalépni. A Beerside a vásárlót erről haladéktalanul tájékoztatja. Kártérítési igények ebben az esetben kizártak. Amennyiben a fizetés vagy az Ön számlájának megterhelése már megtörtént, úgy a Beerside ezeket az összegeket díjmentesen visszautalja.


5. FIZETÉS és TULAJDONFENNTARTÁS

A vételár legkésőbb az áru átvételekor esedékes. Az áru a teljes kifizetésig a Beerside tulajdona marad. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk banki utalással, illetve elektronikus úton bankkártyával történő fizetésre. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 2 napon belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.
1. Utánvét
Az utánvét fizetésekor az utánvét díj közvetlenül a kézbesítőnek fizetendő. A szállítási költség már tartalmazza az utánvét díját is.
A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a BogiMedical Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz 3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés
A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

6. ELÁLLÁSI JOG

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a megrendelőt internetes vásárlás esetén.
A vevő a termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 14 munkanapon belül élhet elállási jogával.
Elállás esetén, az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén, megfelelően becsomagolva, használatlan, ill. sérülésmentes állapotban az eredeti számlával együtt visszaküldeni címünkre. Az eladó pedig köteles legkésőbb 30 napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget visszatéríteni.
Esetleges kérdések esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!


7. GARANCIA / JÓTÁLLÁS; jogérvényesítési lehetőségek

Az online shopban kapható termékekre a vonatkozó jogszabály szerinti jótállási feltételek érvényesek. Mivel a Beerside a termékek forgalmazásával, nem előállításával foglalkozik, Ön a gyártói garanciából eredő igényeket közvetlenül a gyártóval szemben érvényesítheti. Kérjük, hogy a gyártói garanciával kapcsolatos igényeit közvetlenül a gyártó ügyfélszolgálatánál (információt kérjen ügyfélszolgálatunknál) jelentse be.
Amennyiben a Beerside és Ön között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ön számára:
Bejegyzés a vásárlók könyvébe. A vásárlók könyve a Beerside üzletében elérhető. Az ide írott bejegyzésekre a Beerside 30 napon belül írásban válaszol.
Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben Ön a fogyasztói jogainak a megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A Beerside üzletében megtalálható a helyileg illetékes fogyasztóvédelmi hatóság megnevezése és elérhetősége.
Felügyeleti szervek:

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

A tájékoztató és a vásárlás menüpont tartalmazza az általános szerződési feltételeket. A nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az BogiMedical Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.


Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?