BEERSIDE - egyedi, különleges sörök webshopja
Az oldalon különleges, kézműves söröket forgalmazunk a világ minden tájáról. Skót, dán, holland, amerikai, észt és skót főzdék különlegességei egy helyen.
Rendeld meg ma és holnap már kóstolhatod!
ELMÚLTÁL 18 ÉVES?

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek
Az alábbi dokumentum a BogiMedical Kft. által üzemeltetett Beerside.hu webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

ÜZEMELTETŐ
A beerside.hu webáruházát az BogiMedical Kft. működteti
Székhely: 2051 Biatorbágy, Czipri Bíró u.7.
Telephely: 2051 Biatorbágy, Rákóczi u.23/A
Adószám: 23763090-2-13.
Cégjegyzékszám: 13-09-153192
Működési engedélyszám: SZ-37/2/2017

Elérhetőségeink:
Tel:+36 70 469 7986
e-mail: info@beerside.hu

1. AZ ÁSZF ÉRVÉNYESSÉGE

A jelen Tájékoztató, Általános Szerződéses Feltételek (ÁSZF) kizárólag olyan vásárlói szerződésekre vonatkoznak, amelyek a www.italdepo.hu oldalon keresztül az BogiMedical Kft. (továbbiakban Beerside) céggel jönnek létre. Az ÁSZF tehát a Beerside minden ajánlatára, szállítására és szolgáltatására érvényes, attól függetlenül, hogy a szerződés milyen távkommunikációs eszköz segítségével jött létre.
Ha egy vásárló egy megrendelést lead, akkor automatikusan elismeri a jelen ÁSZF-et és jóváhagyását adja hozzá. A Beerside jogosult az ÁSZF-et bármikor módosítani. A rendelés leadásával Ön elfogadja a módosított ÁSZF-et a mindenkori érvényes formában és jóváhagyását adja ahhoz.
Egyéb szerződéses feltételek, különösen a vásárlók szerződéses feltételei csak akkor érvényesek, ha azokat a Beerside kifejezetten elismerte. Ebben az esetben a vásárlás sajnos nem lehetséges addig, amíg a vásárló a jelen Általános Szerződéses Feltételeket nem fogadta el.

2. AJÁNLATOK, SZERZŐDÉSKÖTÉS

A megrendelés és szerződéskötés a Beerside Online Shopban kizárólag cselekvőképes (nagykorú személy, akinek a cselekvőképessége nincs korlátozva vagy kizárva) vásárlók számára lehetséges.
Alkoholtartalmú italokat csak 18 életévüket betöltött vásárlóinknak tudunk értékesíteni!
Megrendelés és szállítás kizárólag a www.beerside.hu oldalon keresztül.
A megrendelés elfogadása általában a megrendelés visszaigazolásával, e-mail formájában vagy telefonon, de legkésőbb az áru kiszállításával történik. A megrendelés beérkezéséről küldött automatikus értesítés még nem tekinthető a megrendelés elfogadásának.
A Beerside szabadon dönthet arról, hogy az online megrendelést elfogadja-e. Az erre vonatkozó döntés a Beerside saját mérlegelésétől függ. A megrendelés visszautasítása megfelelő indokkal lehetséges.
Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékek fotóit frissítsük, előfordulhatnak időről-időre változások. Ez címkére, díszdobozra, üvegformára egyaránt érvényes!

  1. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a beerside.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást.
2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték 1000 Ft.
2.4. A BogiMedical Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 8 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a BogiMedical Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 8 órán belül nem érkezik, Megrendelő a +36 70 469 7986-os  ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

3. ÁRAK

A megrendelés időpontjában feltüntetett árak forintban értendők, tartalmazzák a törvény szerinti áruforgalmi adót, azonban az árak a szállítási költségeket nem tartalmazzák. A termékek fizetése utánvéttel (készpénzben az áru átvételekor), vagy előreutalással történhet.


4. ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG, SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK, FELTÉTELEK

Szállítási költségek küldeményenként:
Kiszállítás jelenleg csak Magyarországon belül lehetséges. A szállítást a Magyar Posta Logisztika végzi. A szállítási díj egységesen 1450 Ft az egész ország területén. A szállítási költségek magukban foglalják a mindenkori áruforgalmi adót és az utánvét költségét.
A Beerside nem vállal felelősséget a valószínűsített szállítási időpontért.
A szállítási idő Magyarországon belül kb.1-3 munkanap.
Amennyiben egy áru a szállítás során megsérül, úgy azt a szállító felé haladéktalanul jelezni kell, hogy a kár érvényesíthető legyen. A Beerside harmadik fél esetleges vétkes magatartásáért nem vállal felelősséget.
Az Beerside nem vállal felelősséget a szállítók és gyártók részéről fellépő szállítási akadályoztatásért. Amennyiben a szállítás vagy a megállapodott szállítási határidő betartása olyan körülmény miatt, amely a Beerside hatáskörén kívül áll, nem lehetséges, úgy a Beerside jogosult, a szerződéstől részben vagy teljesen visszalépni. A Beerside a vásárlót erről haladéktalanul tájékoztatja. Kártérítési igények ebben az esetben kizártak. Amennyiben a fizetés vagy az Ön számlájának megterhelése már megtörtént, úgy a Beerside ezeket az összegeket díjmentesen visszautalja.


5. FIZETÉS és TULAJDONFENNTARTÁS

A vételár legkésőbb az áru átvételekor esedékes. Az áru a teljes kifizetésig a Beerside tulajdona marad. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk banki utalással, illetve elektronikus úton bankkártyával történő fizetésre. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 2 napon belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.
1. Utánvét
Az utánvét fizetésekor az utánvét díj közvetlenül a kézbesítőnek fizetendő. A szállítási költség már tartalmazza az utánvét díját is.
A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a BogiMedical Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz 3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés
A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

6. ELÁLLÁSI JOG

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a megrendelőt internetes vásárlás esetén.
A vevő a termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 14 munkanapon belül élhet elállási jogával.
Elállás esetén, az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén, megfelelően becsomagolva, használatlan, ill. sérülésmentes állapotban az eredeti számlával együtt visszaküldeni címünkre. Az eladó pedig köteles legkésőbb 30 napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget visszatéríteni.
Esetleges kérdések esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!


7. GARANCIA / JÓTÁLLÁS; jogérvényesítési lehetőségek

Az online shopban kapható termékekre a vonatkozó jogszabály szerinti jótállási feltételek érvényesek. Mivel a Beerside a termékek forgalmazásával, nem előállításával foglalkozik, Ön a gyártói garanciából eredő igényeket közvetlenül a gyártóval szemben érvényesítheti. Kérjük, hogy a gyártói garanciával kapcsolatos igényeit közvetlenül a gyártó ügyfélszolgálatánál (információt kérjen ügyfélszolgálatunknál) jelentse be.
Amennyiben a Beerside és Ön között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ön számára:
Bejegyzés a vásárlók könyvébe. A vásárlók könyve a Beerside üzletében elérhető. Az ide írott bejegyzésekre a Beerside 30 napon belül írásban válaszol.
Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben Ön a fogyasztói jogainak a megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A Beerside üzletében megtalálható a helyileg illetékes fogyasztóvédelmi hatóság megnevezése és elérhetősége.
Felügyeleti szervek:

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

A tájékoztató és a vásárlás menüpont tartalmazza az általános szerződési feltételeket. A nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az BogiMedical Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.